Tour de Jylland III - udsat til 2022

Pris: 
Ca. 4.600 kr / Depositum 1.000 kr
Tilmelding og betaling af depositum: klik her: 
Turen skulle have været afholdt 16.-20. maj 2021. Nu er den udsat til 2022.
 
I foråret 2022 gentager vi Jyllandsturene fra 2015 og 2017, denne gang med hovedvægten på Sydvestjylland, Fanø og Sønderjylland fra marskegnene i vest til Gråsten i øst.
Med start fra Vejle Station søndag 16. maj vil vi de næste fem dage besøge Skjern Enge, Værnengene og Tipperne, Fanø, Sneum Digesø, marsk-områderne omkring Ballum og Højer, Margrethekog set fra grænsevejen, Magisterkogen og Nørresø, Draved Skov og Kongens Mose og Sølsted Mose. I det østlige Sønderjylland gælder det Frøslev Mose, Kollund Skov, Gråsten Slotspark, Hostrup sø og Kongens Kær.
Midt i maj måned er rigtig mange ynglefugle ankommet og i gang. Af de mere ualmindelige arter kan nævnes Sølvhejre, Hvid Stork, Skestork, Hedehøg, Hvidbrystet Præstekrave, Pomeransfugl, Stor Kobbersneppe, Sorthovedet Måge, Sortterne, Blåhals, Sortstrubet Bynkefugl og Savisanger. Dette er kun et lille udpluk af de mange arter, der kan forventes på denne årstid. Vadehavet ved Vidåslusen kan rumme store mængder af de nordlige vadefugle i pragtdragt, og vi vil naturligvis afpasse vores besøg dér med tidevandet. 
Dag til dag-programmet vil fremgå senere. Vi forventer start fra Vejle Station søndag kl. 10 og returnerer til samme sted torsdag ca. kl. 16.00. 
Turen foregår i 2 minibusser med plads til 14 deltagere og 2 turledere. Første nat bor vi på Fanø, de næste to nætter på Klægager – kåret til Danmarks smukkeste gård 2017 - og sidste nat på Benniksgaard i Rinkenæs.
 
Turens pris gælder overnatning i dobbeltværelse med morgenmad, aftensmad, transport i minibusser og alm. DOF Travel-service. Frokost (på feltfod) og drikkevarer på hele turen er egenbetaling.
Tillæg på kr. 800 for enkeltværelse.
Bookingstatus: 
Udsat - endnu ikke åben for tilmelding