Goa, Indien, 2 uger primo januar 2020

Pris: 
Forventet pris: ca. kr. 17.000 / depositum kr. 4.000 / enkeltværelsestillæg kr. 3.000

 

Slip for den danske vinter og nyd den eksotiske fuglerigdom i herlige omgivelser i varmen i det sydvestlige Indien. Det er ikke uden grund, at DOF Travel vender tilbage igen og igen.
Goa er en tidligere portugisisk koloni og Indiens mindste og rigeste delstat. En varieret natur med søer, vådområder, skove, rismarker og palmestrande giver et spændende og yderst forskelligartet fugleliv. Vi forventer noget over 250 forskellige arter, heriblandt bl.a. Sri Lanka Frogmouth, Black Eagle, Whitebellied Sea-eagle, Malabar Trogon, 3-4 arter næsehornsfugle, Indian Pitta samt flere ugler og natravne. Hertil kommer så en række solfugle, isfugle, skægfugle, biædere, hejrer, og en række arter som er faste vintergæster fra det eurasiske kontinent, og som er sjældenheder herhjemme. Også aber, kæmpeegern og krokodiller bliver der lejlighed til at opleve. Goas befolkning er i øvrigt meget imødekommende og venlig, maden billig og velsmagende.

Vi vil bo på et hotel i pæn standard, der ligger ganske nær stranden i grønne omgivelser i det nordlige Calangute. Rejsen arrangeres i samarbejde med bl.a. Apollo Rejser.

Turens pris, ca. kr. 17.000, omfatter fly med komfortable Qatar Airways, daglige udflugter i egen bus med lokal guide, Lloyd Fernandes, der også står for morgenmaden i felten, hotel i delt dobbeltværelse med kvartpension, 2 overnatninger i bjergskov i Backwoods Camp med helpension og dermed turprogram her i 3 dage med Loven Pereira som guide. Ud over dette også en halv dag med sejltur på Zuari River. Desuden den faste DOF Travel-service, der bl.a. omfatter al nødvendig information, formøde og eftermøde samt rapport. Tillægspris for enkeltværelse udgør kr. 3.000.

Hurtig tilmelding tilrådes, da turen er beregnet til 11 deltagere. Download evt. rapporter fra tidligere ture på DOF Travels hjemmeside.

Bookingstatus: 
Udsolgt