Extremadura, Gredos & Sepulveda, Spanien 29. april til 7. maj 2017

Pris: 
Kr. 10.300 / depositum kr. 2.000 / eneværelsestillæg kr. 1.800

En fantastisk 9 dages tur til bl.a. et af de bedste fugleområder i Spanien, Monfragüe National Park i Extremadura, som har en af de mest imponerende rovfuglebestande i Europa.

Extremadura har meget at tilbyde fuglekikkere, masser af forskellige landskabstyper og mange spændende fuglearter. Arter som spansk kejserørn, høgeørn, slangeørn, ådsel-, gåse- og munkegrib, blå glente, lille tårnfalk, hedehøg, kirkeugle, sort stork, ellekrage, skadegøg, blåskade, sorthovedet sanger, provencesanger, iberisk (sydlig stor) tornskade og blådrossel ses i området. Desuden går turen over græsstepperne ved Belén og Monroy, hvor vi kommer tæt på imponerende fugle som stortrappe, dværgtrappe, spidshalet og sortbuget sandhøne.

Vi fortsætter op i bjergkæden Sierra de Gredors, hvor der i den smukke natur findes iberisk stenbuk samt flere alpine fuglearter bl.a. stendrossel, bjergpiber, blåhals og citronsisken, som vi ikke ser i Extremadura.
De sidste to dage bruger vi i Parque Natural Hoces del Río Duratón, hvor vi bl.a. kan se syv lærke-arter inden for få hundrede meter med dupont’s lærke som højdepunktet. Desuden er der mulig-hed for markpiber, stenspurv, bjergløvsanger, mestersanger og andre sangere. Og hvis vi ikke har fået nok af gribbene ved Monfragüe, så er chancen der igen ved den meget smukke kløft, hvor Río Duratón løber i bunden, lige uden for byen Sepúlveda.

Vi planlægger at stå tidligt op, så vi kan udnytte den bedste tid på døgnet til fugle obs, nemlig om morgenen.
I Extremadura skal vi bo på en gård lidt uden for, vel nok områdets kønneste by, Trujillo. Byen har mange storkereder på borgen og kirken i den gammel bydel, en tyrefægterarena med ynglende lille tårnfalk. I Sierra de Gredors skal vi bo med udsigt over bjergene og i Sepúlveda bor vi midt i byen.
Turen vil foregå i to minibusser hvorfor der kun er plads til 14 deltagere. Ved ønske om enkeltværelse vil der komme et tillæg på ca. 1.800 kr.

Turens pris er endnu ikke fastlagt, men vi forsøger at holde den omkring 10.300 kr., afhængigt af flypriser mv. Prisen omfatter fly, overnatning i dobbeltværelse, morgen- og aftensmad, lokal transport, turrapport samt for- og eftermøde.
Tilmelding skal ske ved at indbetale depositum kr. 2.000 pr. person via hjemmesiden med dankort eller til bank: reg. nr. 4180, konto 0008073333 mrk. ”Extremadura 2017” til DOF Travel

Husk at angive dit navn præcis, som det står i dit pas! Samt e-mail adresse og telefonnummer.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste