Det nordøstlige Tibet - 28. maj til 18. juni 2021

Turleder: 
Pris: 
ca. 53.000 kr.

Teknisk arrangør og lokal fugleguide:  Jesper Hornskov

Uendelige vidder, store søer, skovklædte dale og sneklædte tinder. Der er ingen andre steder på Jorden som Tibet. Her kan man med god grund benytte begreber som ”unik” og ”enestående”.
Det er ikke kun de storslåede landskaber, der gør Tibet til noget helt særligt. Her er også en lang række spektakulære fugle og pattedyr. Mange af dem kan kun ses her.
I løbet af den tre uger lange rundrejse i den kinesiske provins Qinghai, der udgør den nordøstlige del af Tibet, vil vi besøge en række af Det Tibetanske Plateaus fineste fuglelokaliteter.
Da vi rejser i den optimale periode i forhold til at se fugle og pattedyr, kan vi forvente en række storslåede oplevelser med Tibets natur. Det er naturligvis svært på forhånd at spå præcis om, hvad vi vil se, men vi har mulighed for at opleve en lang række usædvanlige fugle, bl.a. forskellige arter karmindompapper, snefinker og sandhøns samt karismatiske arter såsom kongehøns, sorthalsede traner og ibisbill.
Der er gode muligheder for at se vilde ulve samt en række pattedyr, der er tilpasset højsletten såsom tibetanske gazeller, den særegne tibetanske ræv og forskellige arter pikaer - og hvis vi er meget heldige måske endda en sneleopard.

Et detaljeret program inklusive vigtige praktiske oplysninger (vigtige at læse inden evt. tilmelding) kan ses her

Rapport for en tilsvarende tur i 2012 kan ses her

I første omgang ønskes Interessetilkendegivelse.

For denne tur gælder, at man ikke på nuværende tidspunkt kan tilmelde sig turen. I stedet ønskes en uforpligtende interessetilkendegivelse fra deltagere, der kunne være interesseret i at deltage i turen.
Med en interessetilkendegivelse kan turlederen og DOF Travel vurdere, om der er basis for en egentlig annoncering med sædvanlig tilmelding på et senere tidspunkt. Viser det sig, at interessetilkendegivelserne ikke giver grundlag for at annoncere turen, kan denne aflyses på et tidligt tidspunkt.
Hvordan kan jeg/vi tilkendegive min/vores interesse?
1. Send en mail med titel 'Tibet interesse' til DOF Travel på mailadressen travel@dof.dk , hvor du/I uforpligtende tilkendegiver om du/I kunne være interesseret i at deltage på turen.
2. Oplys om, hvor mange deltagere I er, hvis flere end én.
3. Eventuelle forbehold eller kommentarer.
4. Interessetilkendegivelse udbedes senest søndag den 1.November 2019.
DOF Travel vil bekræfte modtagelsen af din/jeres interessetilkendegivelse. Ultimo november 2019 vurderer DOF Travel, hvorvidt der er basis for endelig annoncering af turen og åbning for tilmeldingen, alternativt en aflysning af turen. I tilfælde af, at der inden ultimo november 2019 er tilstrækkeligt med interessetilkendegivelser, vil beslutningen om endelig annoncering blive taget tidligere. De personer, der har indgivet deres interessetilkendegivelse, vil få direkte besked, så snart beslutningen om turens endelige annoncering er taget. Deltagere, der har indgivet deres interessetilkendegivelse, vil få fortrinsret i en periode på en uge til at tilmelde sig, inden der åbnes for yderligere tilmeldinger. Tilmelding efter interessetilkendegivelse og annoncering vil være efter først-til-mølle-princippet.

Turens pris forventes at blive omkring kr. 53.000 ved nuværende kurser, flypriser og et deltagerantal på 12 og vil inkludere al transport og overnatning i dobbeltværelse, fuld pension (inkl. vand og/eller the) , alle indgange til nationalparker og ture som skitseret i det detaljerede program og alm. DOF Travel-service, men ikke personlige fornødenheder og alkoholiske drikkevarer.

Husk: I første omgang er det interesse tilkendegivelse.

 

Bookingstatus: 
Interessetilkendegivelse