Bustur Hallands Väderö torsdag den 25.maj 2017 – nu med Fugle- og sælsafari og gode muligheder for fotografer! (Se ny tekst)


NB: Ny tekst:
allerede tilmeldte vil blive kontaktet direkte herom.
Prisen er uændret.

Afgang fra Sjælør Station kl. 7.00. Vi kører til Sverige via Øresundsbroen, så vi kan være i Torekov ved 9-tiden. Vi forventer at være tilbage på Sjælør Station ved 19.00-tiden. 

Ud for Hallandsåsen ligger Kattegats sydligste klippeø, Hallands Väderö. Det er en sand perle af et naturreservat med urskov, skærgårdskyst og skær med mange sæler.
I år har vi arrangeret en særsejlads med Väderötrafiken på en times tid. Vi sejler fra Torekov til Vinga Skärr, hvor vi kommer tæt på alkeklippen, hvor både lomvier, alke og tejster yngler. Endvidere kan vi se ynglende bramgås, gravand, storskarv, måger og terner. Ligeledes forventer vi at se de spættede sæler ligge og hvile sig på skærene. Vi kommer på fotoafstand med ca. 100 meter fra Vinga skäret, så der er gode muligheder for at fotografere. Vi bliver sat af ved Sandhamn ved ca. 10.30-tiden og så har vi til kl. 16.00 på Hallands Väderö, hvor vi sejler tilbage til Torekov fra Sandhamn.
På selve Hallands Väderö går vi gennem urskoven, hvor der yngler huldue, karmindompap og en mængde sangere. Gåturen på klipperne er lidt vanskelig, så godt fodtøj anbefales. Vi forventer endvidere også at se skærpiber, gråsisken og sildemåge.

Tilmelding sker ved at indbetale kr. 375 for voksne og kr. 275 for unge under 13 år via hjemmesiden ved at vælge den rigtige pris i nedenstående rullemenu (voksen eller barn) og klikke på 'føj til indkøbskurv'.

Bookingstatus: 
Udsolgt
Pris: 
fra 275 kr.
kr.